Select your language (English only - some pages are automatically translated therefore some slight approximations)
Chart

Google Marketing Platform Partner

Ontdek de waarde van het Google Marketing Platform met Artefact.

Artefact: vertrouwd door marketeers over de hele wereld

Als je een partner zoekt om je te helpen de waarde en mogelijkheden van het Google Marketing platform  (GMP) te ontdekken, ben je bij Artefact aan het juiste adres. Wij bieden volledige dekking van de Google Marketing Platform media en analytics stack zowel als het Google Cloud Platform.

 

We halen waarde uit data voor organisaties, door middel van een unieke mix van innovatieve AI technologieën, intern ontwikkelde methodologie en de beste kennis. Van strategie en activatie voor een media campagne tot analyse van de resultaten, we helpen je met het bereiken van alle marketingdoelen.

 

Wij zijn Google Marketing Gecertificeerd en vertrouwd Reseller Partner voor Google Marketing Platform en Google Cloud Platform.

Onze GMP diensten

We helpen merken tijdens elke fase van hun digitale transformatie. Onze GMP diensten omvatten:

    • Consultancy en Strategie. We helpen merken met het beoordelen van hun brand maturity en ontwikkelen plannen om hun digitale marketingstrategieën (voor onder andere Paid Search en Programmatic Display) toekomstbestendig te maken.
    • Platform set-up en technologie roadmap. We bieden ondersteuning bij iedere activiteit omtrent de GMP stack – van de implementatie en onboarding van alle producten tot op maat gemaakte integraties. 
    • Geavanceerde analyses en Data Architectuur. Door middel van analytics, data science en cloud architectuur, helpen we merken bij het vinden van data dat een verschil kan maken en waarde kan toevoegen voor hun organisatie.
    • Training. Onze Artefact experts zijn gecertificeerde trainers in uiteenlopende digitale marketing en data onderwerpen van programmatic media buying, data-gedreven creatie and analytics.
    • Internationale 24/7 Full-Service Ondersteuning. Onze teams van programmatic buyers, analytics experts, creatieve geesten en solutions engineers bieden full-service ondersteuning wanneer jouw organisatie dat nodig heeft, 24/7.

 

JOUW GOOGLE MARKETING PLATFORM PARTNER

De experts van Artefact zijn GMP-gecertificeerd. We kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste GMP-tools die relevant zijn voor de digitale marketingstrategie en de interne organisatie van jouw merk.

We zetten onze analytics, data science en cloud-skills in om je te helpen bij het vinden van data die een verschil maken en waarde leveren voor jouw bedrijf.

WE ZIJN EEN OFFICIËLE GMP RESELLER EN TRAININGSPARTNER

We zijn een van de weinige globale partners die door Google zijn gecertificeerd om de volledige Google-stack te verkopen: Google Marketing Platform (GMP) en Google Cloud Platform (GCP).

We geven trainingen om marketeers en hun teams te helpen deze platformen te beheersen en bieden voortdurend ondersteuning bij het up-to-date te blijven met de nieuwste features.

Artefact is Google Marketing Platform Certified Partner and Reseller

Geïnteresseerd in de GMP stack of benieuwd hoe jouw organisatie het meeste uit het Google Marketing Platform kan halen? Neem contact op met onze gecertificeerde GMP experts.

Neem contact op